5G netwerk verboden

5G een geweldig vooruitzicht = Dreigende nachtmerrie van ongekende waarde? Wanneer 4G verbinding wegvalt bij vliegende auto’s is 5G wel de oplossing! Maar welk probleem lossen we in het ‘nu’ echt op met 5G?

Een geweldig 5G netwerk met miljarden aan kosten
De miljarden stellen niet veel voor ten aanzien van de gevolgen. Volgens wetenschappers (zonder belangenverstrengelingen) zijn de gevolgen met de komst van 5G enorm van ongekende waarde.

Het geeft een verhoogd risico op kanker, genetische schade bij voortplanting, geheugen achterstand, oorsuizen, neurologische stoornis, hoofdpijn, en hoe we ons als mens voelen in het dagelijks leven. 5G brengt ook een schadelijk effect op planten en dieren. Dit niet alleen maar denk ook aan crowd control zoals Mona Keijzer staatssecretaris EZK over 5G verteld. Dit is een soort van ware nachtmerrie die werkelijkheid wordt?

Waarom wil iedereen 5G?
5G netwerk is een hebbedingetje wat de overheid graag wil, maar ondertussen vliegen de tumoren en miljarden euro’s je om de oren. We leven in de EU waar deze regels snel erin gefietst worden. Veel mensen vinden het al niet fijn om te horen dat kanker om de hoek komt kijken, laat staan het krijgen van gezondheidsschade. We weten het allemaal nog niet zo zeker. Onderzoeken wijzen enkel uit dat het niet goed is voor mens en dier en planten. Kortom alles wat leeft. Minder fijn voor de jeugd is dat ook natuurlijk, want hoe leuk is het niet om straks te vliegen in je auto in plaats van rijden en achteraan aan te sluiten in de file? Dit klink als kei leuk en vet om te doen, en dat zal ook zeker zijn. Dit is dus niet meer onmogelijk meer met 5G. Met 5G kun je dat straks en bijvoorbeeld ook zorgeloos je eigen pakketje versturen met je eigen drone van nog geen 100 euro. Maar moet dit nu of kan dat over jaren ook nog?

De toekomst gaat sneller dan wij kunnen bijhouden betreft het goed onderzoeken van materie wat de schadelijke effecten zullen zijn. Het is aan de wetgever de taak voor het opstellen van wetten en regels.

Het draait niet alleen om het geld en of de gevolgen van nare ziektes of disbalance van de natuur door de 5G straling. Of dit waar is wordt momenteel nog steeds onderzocht.

Om het 5G netwerk betaalbaar te maken moet de infrastructuur en alles wat er bij komt kijken wel gekocht worden via China, omdat het via Europese landen onbetaalbaar is. Om de veiligheid te waarborgen van Nederland tegen spionage is het beter om via de EU de producten te kopen.

5G garantie veiligheid kan niemand geven
LEES: International EMF_Scientist Appeal” De honderden wetenschappers over de hele wereld die zich bezighouden met de studie van biologische en gezondheidseffecten van niet-ioniserende elektromagnetische velden (EMF 4G / 5G).

De telecomsector kan overigens wetenschappelijk ook niet garanderen dat 5G veilig is. Al decennia lang wordt geadviseerd om de (mobiele)telefoon circa 2 cm van de oor af te houden.

Wat is er erg aan bescherming van de mens op zijn minst?
Oordeel zelf over het laatste plaatsgevonden debat (Fvd Video beneden aan deze pagina). De vrouw spreekt overigens niet over 5G maar over 3.5 Ghz band. Deze wil ze alvast erin fietsen binnen 2 jaar. Nadien is de bedoeling hogere frequentiebanden te nemen (Hoe een 5G straling frequentieband eruit ziet).

5G netwerk lichaamstemperatuur verhogend!
De 3.5Ghz is overigens de golf waarover de 5G heen zal gaan. Het opschroeven van de Ghz signalen wat geleidelijk aan gebeurd zal uiteindelijk mogelijk ook zorgen voor opwarming van ons lichaam, te vergelijken met een magnetron. Door de wet is 1 graden verhogende lichaamstemperatuur gedoogd. Onze lichaamstemperatuur zal dus gemiddeld 38 graden kunnen worden. Hierdoor spreken we straks niet van verhoging maar van gezond lichaamstemperatuur zonder ziek te zijn of grieperig te voelen. Hoofdpijnen en migraine kan wel meer voorkomen (gebruikers kunnen overigens meer kippenvel momentjes verwachten, de haartjes in de huid gaan omhoog staan).

Hoewel een ieder tegenwoordig de uitspraken van het RIVM betwist is hun rapport niet veel anders. ‘Als de velden sterk genoeg zijn, kunnen deze leiden tot temperatuurstijgingen in de huid’. Hier komt het merendeel aan op wijsheid. Zolang het systeem in goede handen valt zijn de gevolgen redelijk te overzien, maar echter bij moedwillige situatie’s kan een 1 fout gedane handeling zorgen voor grote gevolgen (microwave effect). Kunnen we dit blind vertrouwen? Een blind vertrouwen in autoriteit is de ergste vijand van de waarheid, vertelde Albert Einstein ooit.

Is 5G wel nutvol nu of naïef?
Het geeft immers meer straling en veel minder bereikt. vandaar er ook op elke hoek van de straat wel een 5g antenne moet komen. Economisch kan het geld beter besteed worden, eurforish bekeken om straks al 5G uit te rollen is het eveneens. Vergeet ook niet dat in een land als Nederland het veel regent en hoge luchtvochtigheid een grote rol speelt voor een goed werkend systeem wat data kan verzenden en ontvangen.

Wie betaald deze miljarden aan 5G antennes straks op elke hoek van de straat?
De miljarden euro’s moeten wij straks gaan betalen als burger. Dit gaat om enorm veel geld helaas. Bedenk ook dat dit niet 1 project is wat er op het programma staat.