Fritzbox wifi repeater wps knop

De FRITZ! Repeater = FRITZ!Box met wifi verbinden

Wanneer WiFi verbinding wegvalt is de Fritz repeater een uitkomst

De FRITZ repeater via WPS met FRITZ!Box verbinden
Hoewel de Fritzbox al een hele goede wifi heeft, kiezen toch vele huishoudens tegenwoordig ook voor de wifiversterkers, De FRITZ! repeater is een vergelijkbaar apparaat en ideaal geschikt voor de Fritzbox, het vergroot makkelijk en veilig de reikwijdte van de draadloze wifinetwerk van in dit geval de FRITZ!Box (het modem) of een ander wifi-basisstation zoals de Experiabox van KPN.

Wifi-repeater via WPS verbinden proberen? volg de onderstaande stappen.
Plaats de Fritz-wifi-repeater in een stopcontact dichtbij het modem (1 meter is ideaal). Aan te raden is ook om op dezelfde groep waarop het modem de stroom van krijgt aan te sluiten. Dit om sneller eventuele problemen uit te sluiten wanneer er iets niet werkt. Weet ook dat losse stekkerdozen in een nadeel kunnen werken.
Druk de WPS knop op de Fritz wifi-repeater even kort in (3 seconden) laat los als het WLAN-lampje op de wifirepeater begint te knipperen
Druk nu op de Wps knop binnen 2 minuten. Deze knop zit op de FRITZ!Box-modem, bij sommige heet het de WLAN-knop. Houdt de WPS knop in tot het WLAN-lampje of WPS lampje op het modem begint te knipperen en laat dan los.
Als de WLAN lampjes op de wifi repeater en op het modem continue branden dan is de Fritz wifirepeater aangemeld op het netwerk. Deze 2 zijn dus nu letterlijk verbonden. Gefeliciteerd!