Zonder wachtwoord op wifi van buren

Zonder wachtwoord op wifi van buren

Zonder wachtwoord =
Gratis internet van uw buren!
Met de Wps knop kun je toegang krijgen om zonder wachtwoord een Wifi verbinding te maken

Tieners gebruiken de WPS hack!
Illegaal of Legaal hacken? Nee, juist bedoeld om zonder wachtwoord te verbinden
Als je een verbinding wil hebben met WiFi dan weet je dat je daarvoor een netwerkverbinding moet maken met je telefoon of laptop of tv, beamer etc.. Experiaboxen en vele andere routers zijn zo gemaakt dat je zonder wachtwoord een verbinding met het netwerk kan maken. De WPS knop is niet uit te schakelen in de configuratie. Deze knop zit dan ook wel aan de buitenkant bewust gemonteerd zodat iedereen die fysiek kan indrukken. Dit waardeloos systeem lijkt al eeuwen niet anders te kunnen.

WPS knop ziet eruit zoals het voorbeeld logo van deze site.

Doorgaans heeft elke mobiele telefoon of laptop / computer de functie om met WPS te kunnen verbinden. Zie video HTC voorbeeld .Dit maakt het de jeugd een stuk makkelijker en gelukkiger, want alles beter dan aan je ouders vragen om het wachtwoord voor vrienden.

Bij de buren op WiFi zonder wachtwoord
Even bakkie koffie doen bij de buren is vaak iets wat ouderen doen, ouderen mensen kennen overigens tegenwoordig nog minder schaamte en gaan ook naar de wc bij de buren, en als ratten drukken ze snel op de wps knop van het modem, want nu ze toch in de hal staan kunnen ze net zo goed het wps knopje indrukken. (Veelal hangt het modem in de hal of in de meterkast bij de hal)

Op WiFi overal zonder wachtwoord
Zoals je leest gaat dit helaas kind eenvoudig. Ten minste zal u de gehele sticker kunnen verwijderen waarop de netwerknaam staat en het wachtwoord. Is het wachtwoord aangepast? Door een harde reset wordt vaak het oude wachtwoord voor iedereen weer zichtbaar, Bewaar de sticker daarom op een andere plaatst . Berg het modem op, of minstens niet in handbereik neerzetten, want de wps knop is binnen 2 seconden ingedrukt.

Het gaat niet om tieners of om ouderen. Het gaat om de persoon zelf die een reden heeft om een verbinding te maken met internet van een ander. Bij jongeren komt het vaker door de ouders omdat ze niet op internet mogen, of omdat ze een gastennetwerk moeten gebruiken. Bij andere mensen is het vaak de reden voor illegale bezigheden of anoniem willen blijven. Ouders kiezen overigens bewust een gastennetwerk voor de kinderen en vaak met de reden dat snelheid beperkt is tot een x aantal mb. Zo kunnen ze wel op internet maar bijvoorbeeld niet op de Xbox omdat de snelheid te laag is.

Makkelijke oplossing kiezen?
Met behulp van vloeibaar kneedmetaal is het probleem op te lossen. plak een beetje van dit staal op de wps knop en laat het 1 uur drogen. (Niet meer los te krijgen) Is het een modem van een provider? De provider zal dat minder leuk vinden, en toch is veiligheid wel belangrijk tegenwoordig.