Internet service providers

Internet service providers

ISP = uw Internetprovider

Het verschil in providers is enorm, zowel de prijs als snelheid is verschillend.

Postcode CHECK aanbevolen!

Internetprovider Meestgekozen: KPN
Waarom KPN Miljoenen klanten heeft, en meest gekozen is. Het kopernetwerk is van KPN waar Wholesale bedrijven zoals Tmobile NLE / Online en veel andere internet serviceproviders een deel huren van de kabel om te verkopen aan ons via hun bedrijfsnaam zoals dus T-Mobile. Het verschil in wat u kan merken is dat bij een storing kpn zal moeten komen soms nadat u eerst een monteur van uw provider hebt ontvangen. het gebeurd echter nihil maar mocht er storing zijn dan is een week zonder internet mogelijk, hoewel bij kpn als klant zijnde binnen wellicht 24 uur al geholpen bent. Desalniettemin is ook het glasvezelnetwerk in groot beheer van KPN en vele malen stabieler. Snelheden worden tegenwoordig makkelijk behaald met glasvezel 30 Gigabite is theoretisch mogelijk) maar ook zeker zijn er met de koper kabel hoge download snelheden te behalen (PTT draad) van 500mb tot 1Gigabyte.

Als je het aandurf 1x per 5 jaar 1 week zonder internet te komen, dan is bijvoorbeeld TMobile of Online een optie zijn waarmee je richting de 200 Euro per jaar kunt besparen wellicht.

Snelheid via glas of kabel
Een downloadsnelheid van 999 mb ‘Zeggende 1000mb is 1GB‘ op glasvezel is mogelijk! Ook zijn deze snelheid te halen met de coaxkabel van Ziggo. (Let wel: Uw binnenbekabeling en versterkers van honderden euro’s, dienen 100% in orde te zijn!) Overweeg Hirshman coax kabels minimaal. (Isolatiewaarde is hoog)

Overstappen naar Koperkabel of glas?
Eenvoudig overstappen of aanmelden. Zonder moeilijk gedoe overstappen naar een andere internetprovider kan makkelijk via de overstapservice van de nieuwe provider. Informatie via de postcodecheck. Hoe kan ik overstappen en meer.

Liever niet zelf regelen? Wij kunnen het ook doen, Contact ons